23 34 82 75 info@lsenergi.dk

Ls energi, er en virksomhed med energi i bevægelse.

Lars Sørensen har en lang historie bag sig, som alt sammen har haft noget, at gøre med vedvarende energi. Energi har hele tiden haft hans store interesse og samtidig er det blevet han hovederhverv i dag.

I 1993 producerede og solgte Lars Sørensen sit første vedvarende energi anlæg.

Posten kom en dag forbi og så at Lars havde ombygget sit eget gl. oliefyr og monteret en stokerenhed sammen med oliefyret. Posten spurgte om det var muligt, at han kunne købe lignede til, at koble til hans oliefyr. Sådan gi det til at Lars startede sin første virksomhed ”LS Stoker”. I starten var der kun produktion af Stoker enheden, som kunne tilkobles et gl. oliefyr og senere blev det til komplette Stoker kedler, som i mange år virksomhedens hovedprodukt.

År 1999 blev Lars uddannet som autoriseret vvs mester, og i 2011 aut. solmontør.

Der dukkede i 2010 nye teknologier op, som Lars blev interesseret i. De nye produkter var solceller til produktion af strøm, og solvarme med vaccumrør til opvarmning af vand, de kom begge med ind i forretningen som nye salgbare produkter.

Februar 2011 installere Lars´s firma sin første Husstandsvindmøller, som senere blev virksomhedens hovedbeskæftigelse frem til 2016

Ls energi arbejder i dag primært med Panasonic varmepumper og er Panasonic Pro Certificeret forhandler

I dag dækker Ls energi over en virksomhed med stor interesse inden for bæredygtig og vedvarende energi, med salg, service og rådgivning af sine produkter. Jeg har leveret denne service gennem mere end 25 år og har haft den store ære at kunne levere mange forskellige typer energianlæg til trofaste kunder gennem årene.

Lars Sørensen

Kan jeg hjælpe?

Ring til mig 23 34 82 75
Mvh. Lars Erling Sørensen