23 34 82 75 info@lsenergi.dk
  • Tilskuddet bidrager til energispareprojekter i virksomheder og kan dække op til 50 % af en investering

Fra 1. oktober og året ud har regeringen nu 188 millioner kroner klar til virksomheder, der vil have en økonomisk håndsrækning til projekter, der sætter fart på den grønne omstilling. Beløbet af første rul af en samlet pulje på 3,5 milliarder kroner, som frem til 2029 bliver fordelt blandt virksomheder, der vil spare energi og mindske CO2-udledning. Tilskuddet kan søges af privatejede produktions- handel- og servicevirksomheder. Det gives til projekter som f.eks. udskiftning af kedler med varmepumper og anden energioptimering. Man skal søge med det samme for at nå at få penge i år, understreger ministeren.

De kommende tilskudspuljer til energieffektivisering i industrien (Erhvervspuljen) og bygninger (Bygningspuljen) er fremrykket og udvidet med Klimaaftalen for energi og industri fra 2020. Det betyder, at der i Erhvervspuljen fra oktober 2020 er afsat 188 mio. kr. til erhvervstilskud til energieffektiviseringer i virksomheder, og tallet stiger til 600 mio. kr. i 2021. Puljen løber til og med 2029. Kontakt LSENERGI —>

 

Kan jeg hjælpe?

Ring til mig 23 34 82 75
Mvh. Lars Erling Sørensen