23 34 82 75 info@lsenergi.dk

  Hvordan kan vi hjælpe dig?

  Energitilskud

  Du kan få op til 30.000 kr. i tilskud til en luft til vand varmepumpe og op til 45.000 kr. til jordvarme. Størrelsen af tilskuddet afhænger af, hvor mange kvadratmeter din bolig har, og om du vælger A++ eller A+++ mærket pumpe. For at få del i tilskuddet skal du ansøge via Sparenergi.dk. Her finder du også alle informationer du skal bruge for at ansøge. Husk at ansøge om tilskud før du går i gang.

  Tilskud til elafgift

  Hvis dit elforbrug er på over 4.000 kWh/år, kan du få en reduktion på 62,92 øre pr. kWh af den del af forbruget, som ligger over det. Elvarme skal være din primære varmekilde og boligen skal registreres hos BBR som helårsbolig med el som primære varmekilde. Din ansøgning skal godkendes hos kommunen og når den er godkendt kan du sende den til dit elselskab, som trækker besparelsen fra din varmeregning.

  Håndværkerfradrag

  I 2020 er den på 12.500 kr. pr. voksen i husstanden. Det er kun installationen af varmepumpen, som er fradragsberettiget, derfor skal fakturaen opdele mellem arbejdsløn og materialer. Betalingen skal desuden være elektronisk. For at få fradrag i 2019 for arbejde udført samme år skal du betale inden 1. marts 2020. Ellers bliver det overført til 2020. Gem dokumentation og husk at registrere hos SKAT.

  Kan jeg hjælpe?

  Ring til mig 23 34 82 75
  Mvh. Lars Erling Sørensen