23 34 82 75 info@lsenergi.dk

Det koster penge at spare. Prisen på en vedvarende løsning tilpasset dine behov for at være selvforsynende varierer. Når LSenergi skal vurdere pris kigges der på faktorer som effektivitet, energibehov, isolering o.lign. Det er vigtigt at du kan føle dig sikker på din egen energiforsyning og den teknologi du investere i. LSenergi tilbyder en vedvarende professionel energirenovering, baseret på over 25 års erfaring og den bedste teknologi i verden.

Kvalitet betaler sig i længden

Sidder du og tænker hvad skal det koste, har vi en vejl. pris. Du kan regne med f.eks. 8 til 10 kr Pr watt solcelle. Vi importerer miljøvenlige og energieffektive tyndfilmsolceller fra Eterbright i Taiwan. I forhold til en batteriløsning kan vi stærkt anbefale Pylontech, en teknologi som koster cirka 4000,- pr kw/h. du ønsker at kunne opbevare. Batterier giver husholdningen garanti for forsyningssikkerhed  samt mulighed for at opbevare overskudsenergi i lang tid.

Prisen på et fornuftigt varmepumpe system ligger vejledningsvist et sted mellem 10.000 og 16.000 kr Pr kwh varmepumpe færdiginstalleret.

En kombination af CIGS tyndfilmssolceller og Pylontechbatterier er en god investering og den rigtig vej at gå i forhold til at understøtte en bæredygtig udvikling. Pengene er givet godt ud. Vi oplever kunder der ved hjælp af vores løsning kan løsrive sig fra energimafiaen og slippe fri for deres vedvarende fjernvarme og el regninger. LSenergi kan tilbyde stabil teknologi og solide løsninger hvis du vil være selvforsynende med energi, grøn elektricitet og varme.

Er du klar til at investere i dig selv og din egen fremtid? Kontakt Lars og få lavet et godt tilbud.