23 34 82 75 info@lsenergi.dk

Forsyn dig selv med en varmepumpe

KONTAKT LSENERGI ☎ 23 34 82 75

ve-teknologi, gode råd og tilsyn

 

Varmepumper anvender elektricitet til effektivt at trække varmeenergi ud af luften. En varmepumpe fra Panasonic giver fire-frem gange energi tilbage i forhold til den strøm, den anvender.

En varmepumpe består af to dele -en smart varmeblæser, der hænges op på en væg et sted centralt i hjemmet, og så en ydre del, et luftindtag, der placeres pænt og passende uden for huset.

 

Varmepumpen er ganske enkel at betjene via en fjernbetjening. Den sikrer konstant varme, Panasonic er herudover helt utroligt dygtige til at producere lydsvage varmepumper

LS Energi tilbyder energieffektive og langtidsholdbare varmepumper.

Vi satser selv på den bedste teknologi og mener helt klart du bør gøre det samme. Panasonic er det bedste. deres varmepumpe systemer er veludviklet og med fordele andre varmepumper på markedet ikke efterlever, i forhold til både holdbarhed og energieffektivitet. Panasonic er generelt bedst i test hvad angår virkningsgrader, dvs. hvor effektive de virker ved varierende temperatur.

Panasonic har produceret mere end 200 millioner enheder samt leveret varmepumper til norden i mere end 30 år


Et Luft til Vand varmepumpe system kan levere 62 til 64 grader varmt vand og kan tilsluttes dine radiatorer og f.eks. gulvarme.

 

Panasonic Pro Certificeret forhandler

 

Specifikationer

Luft til vand

Luft til Luft