23 34 82 75 info@lsenergi.dk

Forsyn dig selv med en varmepumpe

KONTAKT LSENERGI ☎ 23 34 82 75

ve-teknologi, gode råd og tilsyn

 

Varmepumper anvender elektricitet til effektivt at trække varmeenergi ud af luften. En varmepumpe fra Panasonic giver fire-frem gange energi tilbage i forhold til den strøm, den anvender.

En varmepumpe består af to dele -en smart varmeblæser, der hænges op på en væg et sted centralt i hjemmet, og så en ydre del, et luftindtag, der placeres pænt og passende uden for huset.

 

Varmepumpen er ganske enkel at betjene via en fjernbetjening. Den sikrer konstant varme, Panasonic er herudover helt utroligt dygtige til at producere lydsvage varmepumper

LS Energi tilbyder energieffektive og langtidsholdbare varmepumper.

Panasonic er det bedste af det bedste, deres teknologi er veludviklet med fordele andre varmepumper på markedet ikke efterlever, det gælder både holdbarhed og energieffektivitet. Panasonic er generelt bedst i test hvad angår virkningsgrader, dvs. hvor effektive de virker ved varierende temperatur.

Panasonic har produceret mere end 200 millioner enheder samt leveret varmepumper til norden i mere end 30 år


Luft til vand varmepumpen kan levere 62 – 64 grader varmt radiatorvand, hvilket er tilstrækkelig til at levere varme nok i hele huset, på selv årets koldeste dage, for langt de fleste husholdninger.


 

Panasonic Pro Certificeret forhandler

 

Specifikationer

Luft til vand

Luft til Luft

Kan jeg hjælpe?

Ring til mig 23 34 82 75
Mvh. Lars Erling Sørensen